Over ons


Mijn naam is Aline van der Pol - Lauinger. Samen met mijn man Remy en dochter Lexi zijn wij dol op dieren!

Als kind was ik al een enorme dierenliefhebber en ben ik opgevoed met Berners in ons gezin. Dit heeft er voor gezorgd dat ik verliefd ben geworden op het ras.

Het was geen verrassing toen ik in 2013 afstudeerde als Paraveterinair Dierenartsassistente. Sindsdien heb ik vele jaren gewerkt in een dierenkliniek.

Naast dit werk is het altijd mijn droom geweest om zelf Berner Sennen honden te hebben en een kennel (fokkerij) te starten.

In januari 2015 zijn Remy en ik samen gaan wonen in Soest, vlakbij de Soesterduinen. Gelukkig heb ik in hem een echt dierenvriend gevonden en niet lang na onze verhuizing kwam mijn droom uit; onze eerst Berner Sennenpup: Kayra!

Ondanks dat een pup ontzettend veel tijd en aandacht vraagt was het makkelijk te combineren met mijn werk. 

Haar rustige en lieve aard heeft ons hart veroverd en wij twijfelen geen moment dat ze een geweldige moeder zal zijn. 

Na 2½ jaar merkte we dat het tijd was voor een vriendinnetje voor Kayra. We gingen op zoek en zo kwam Daisy in ons leven! Toevallig hebben zij dezelfde vader en zijn het dus halfzusjes. 

Kayra en Daisy groeien op in ons huishouden samen met hun twee kattenzusjes Silver en Star. 

Ook zijn ze helemaal weg van onze vele buurtkinderen. Wanneer het maar kan liggen ze languit op straat voor een heerlijke kriebelbeurt op hun buik. 

In december 2018 zijn wij met de hele beestenboel verhuisd naar Elst. Hier werd in oktober 2019 onze dochter Lexi geboren. Hoewel zij er nog niet heel veel van mee krijgt zijn onze honden dol op haar!