A-nest


Puppy's


We willen er alles aan doen om de puppy's een zo goed mogelijke start te geven. Een aantal punten waar wij op letten zullen we hieronder verduidelijken. 

Gezondheid/ vaccinaties

Voor u de pup in huis hebt zullen ze gechipt zijn door de Raad van Beheer. Deze neemt ook DNA af om de afstamming te controleren. Na deze controle kunnen zij worden ingeschreven en een stamboom krijgen. Een dierenarts zal op 6 weken de gezondheidscheck en de eerste vaccinatie geven. Ook worden de pups regelmatig ontwormd en ontvlooid.

Voer

Natuurlijk zullen de pups zo lang mogelijk aan de moedermelk blijven. Dit bevat de beste voedingsstoffen en antistoffen voor de pup. Hierna zullen ze gevoerd worden met Royal Canin Giant Starter (Mother & Babydog). Dit is voer speciaal voor moeder en pups van grote en snelgroeiende rassen. 

Socialisatie

Ook zullen wij veel aandacht besteden aan de socialisatie. Onze pups groeien op in de woonkamer. Daarbij zullen ze alles meekrijgen van het dagelijkse gezinsleven (waaronder het huishouden, kinderen en natuurlijk bezoek). Ook laten wij ze wennen aan ritjes met de auto, buiten spelen bij lekker weer en het lopen aan de riem.